top of page
  • Foto van schrijverChloรฉ Van Boven

Black Friday, Cyber Monday ... Hoe ga ik als kleine ondernemer om met deze dagen?

Bijgewerkt op: 11 dec. 2020


Na Black Fiday volgt Cyber Monday. Cyber Monday is een marketingterm die voor het eerst in 2005 gebruikt werd met als doel een antwoord te bieden op Black Friday. Het luidt de start van de ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ in.


Op Black Friday kregen consumenten hoge kortingen in fysieke winkels (veelal grote ketens). Op Cyber Monday boden vooral kleinere ondernemingen kortingen aan in hun webshops.


Ondertussen doen ook webshops mee met Black Friday, en fysieke winkels met Cyber Monday, en worden de kortingen ook meerdere dagen aangeboden waardoor er geen uitgesproken onderscheid meer is tussen Black Friday en Cyber Monday.

โŒ Kleine ondernemigen hebben het vaak moeilijk om de concurrentie aan te gaan met grote ketens en zulke kortingen aan te bieden. Unizo schrijft dan ook een open brief aan de consumenten en vraagt om de kleine zelfstandige niet in de kou te laten staan.

โœ… Toch zijn er ook ๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป, ook voor de kleine ondernemer, waar AM-to-PM Belgium graag mee helpt. Zo kunnen we je helpen bij het vergroten en versterken van je online aanwezigheid en visibiliteit. Verder werken we er ook aan om jouw grootste USP, dat waar grote ketens niet tegen op kunnen, met name jouw persoonlijke service, uit te spelen en in de kijker te zetten. Verder kunnen we ook helpen jouw e-commerce op te bouwen, want ook online kan je bij een lokale ondernemer van hier winkelen.

Boek hier je afspraak en we bespreken vrijblijvend wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.


#kooplokaal #winkelier #Unizo #blackfriday #cybermonday

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page