top of page
  • Foto van schrijverChloé Van Boven

Appekes op vrijdag: PhotoSplit - Photo Grid maker for Instagram

Bijgewerkt op: 11 dec. 2020

Ik gebruik vaak apps om mijn Social Mediabeheer te vergemakkelijken. Op onze facebookpagina review ik ook enkele apps voor onze volgers. Een eerste review die ik maakte is van de app: PhotoSplit - Photo Grid Maker for Instagram.Met deze app voor Instagram splits je een foto op in meerdere vakken van 3 op 1, 3 op 2, of 3 op 3. Deze vakken kan je dan als afzonderlijke foto's gaan delen op Instagram waardoor je heel leuke effecten krijgt.


Op onze Instagrampagina, bijvoorbeeld, verdeelden we ons logo in vakken waardoor het op ons profiel lijkt alsof we een enorm grote foto plaatsten. Medezaakvoerder Idris experimenteerde eerder al met deze app op zijn persoonlijke Instagrampagina. Hij verdeelde een foto van een auto op het autosalon in vakken en publiceerde deze als afzonderlijke foto's.

Het nadeel is dat bij een volgende post, de volgorde van de foto's verschuift, waardoor het niet meer klopt als geheel. Na je derde post klopt het wel terug opnieuw.

Een ander nadeel is dat de app ook vooral goed werkt als je in-app-aankopen doet, maar er bestaat ook een soortgelijke app die volledig gratis is: 𝐆𝐫𝐢𝐝 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐫 𝐟𝐨𝐫 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦. Deze app is even goed als de betalende app, indien je er geen probleem van maakt dat je om de 3tal foto's een reclamebericht te zien krijgt.6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page