top of page
  • Foto van schrijverChloé Van Boven

AM-to-PM: waarvoor staat onze naam?

Bijgewerkt op: 15 dec. 2020

Weet jij waar onze naam voor staat?


Onze naam heeft eigenlijk meerdere onderliggende betekenissen.

'AM' in AM-to-PM staat voor ''Active Media''. Met active media bedoelen wij sociale media, blogs en video's. Alle media die jij voor je bedrijf kan laten werken en inzet om je doelgroep te informeren en engageren. We helpen ondernemers, zoals jij, door het beheer van deze media van hun to-do lijst te schrappen! Zo kan je focussen op jouw zaak en klanten.


De 'to' verwijst naar "training offers". We kunnen je ook bijstaan met tips en advies en organiseren workshops en opleidingen op maat voor jezelf of jouw medewerkers.


'PM' staat dan weer voor "project management". Soms heb je als bedrijf wat grotere uitdagingen aan te gaan, wil je bijblijven bij de nieuwste technologische veranderingen en trends in digitale marketing. AM-to-PM is dan je sparringspartner en helpt je deze uitdagingen aan te gaan, stap per stap, zonder het doel uit het oog te verliezen.


De tweede betekenis is de meest voor de hand liggende betekenis: AM-to-PM als tijdsindicatie. We zijn voor onze actieve klanten beschikbaar van 's ochtends tot 's avonds, de klok rond. Op ons kan je rekenen!
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page