top of page
  • Foto van schrijverChloรฉ Van Boven

AM-to-PM Belgium steunt het trollenpad te Aalst

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ


Een eeuwenoud bronbos, magische trollen en een heks ... Het trollenpad is een toegankelijk wandelpad (2,5 ร  3 km) op maat van jonge gezinnen voorzien van verschillende belevingselementen, een onbewaakte speelzone en houten trollen die vertellen over de verborgen magie van het eeuwenoude bronbos Biezebroeken te Moorsel.


In dit project slaan JCI Aalst en Natuurpunt de handen in elkaar om mens en natuur op een speelse wijze te verbinden en dichter bij elkaar te brengen, de regionale uitstraling en lokale handel te versterken, en een gezonde levensstijl te promoten.AM-to-PM Belgium draagt dit project een warm hart toe. Niet alleen werk ik, als kandidaat-lid voor de VZW JCI Aalst, mee aan dit project. Ook vind ik de doelen van dit project heel nobel. Ik geloof echt in de meerwaarde van dit project om de stad Aalst verder te verbinden met de Brabantse Kouters, het pajottenland en het natuurgebied Beneden-Dender om zo de regionale uitstraling en lokale economie uit de buurt verder te versterken.


Verder biedt dit pad ook heel wat mogelijkheden voor een verbeterde natuur en landschapseducatie, wat het niet enkel voor kinderen, maar ook voor scholengroepen, natuurliefhebbers en biologen interessant maakt. Het trollenpad loopt immers door een eeuwenoud bronbos, vol inheemse boomsoorten en bloeiende landschappen.


Maar goedkoop is de verwezenlijking van dit project niet. Het houtsnijwerk, de belevingselementen, ... Om de ontwikkeling van het trollenpad te garanderen hebben ze extra financiรซle middelen nodig en wordt er een crowdfunding opgestart. Wij dragen graag ons steentje bij en lanceerden een leuke actie. We kochten lekkere mojito kits aan met een rum genaamd "de heks". Per verkocht pakket schenken we 10 euro aan de crowdfunding voor dit project.๐—Ÿ๐—ฎ ๐—›๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ , Spaans voor De Heks of Tovenares, is een ode aan de schoonheid van de natuur. Deze Colombiaanse Rum van hoge kwaliteit is een blend van Rums die tussen de 12 en 21 jaar op vaten van Amerikaanse witte eik gerijpt hebben. La Bodega Casa Santana maakt al twintig jaar Rums in het bruisende Barranquilla aan de Caribische Zee. Deze natuurlijke Rum, zonder toevoegingen, heeft een neus van hout en fruit. In de mond krijg je tevens noten van koffie en tabak die eindigen in een unieke frisheid.
Deze beperkte oplage komt in een Mojito kit met een highball glas en een muddler.


Dit pakket is aan te kopen op onze webshop van The Siren's Cove via deze link.


Je kan hem ook komen proeven tijdens onze volgende tasting: Saints, demons and Spirits.

Cheers!

33 weergaven0 opmerkingen
bottom of page