top of page
  • Foto van schrijverChloé Van Boven

Actie ten voordele van het Kinderkankerfonds VZW

Bijgewerkt op: 15 dec. 2020

Elk jaar steunen we het kinderkankerfonds. Het kinderkankerfonds is een VZW dat kinderen met kanker en hun gezin financieel en psychologisch steunt.


Vorig jaar hadden we een actie lopen, waarbij we Rutger en Wouter dat extra duwtje in de rug gaven met hun actie voor het Kinderkankerfonds. Zij liepen immers de Indian Summer Ultra, en per afgelegde kilometer ging er een bedrag naar het kinderkankerfonds. We koppelden dit aan een actie op onze pagina en mochten 165 euro extra schenken aan hun fantastisch project. Het zijn twee toppers met hun hart op de juiste plaats.

logo kinderkankerfonds vzw
Kinderkankerfonds vzw

Dit jaar kon de Indian Summer Ultra helaas niet doorgaan door het C-beestje.


We zijn dan eventjes gaan brainstormen en hebben zelf ook een actie bedacht ten voordele van het Kinderkankerfonds en waar we jou als zelfstandige ook écht mee kunnen helpen. Al heel snel kwamen we met het idee om workshops adverteren met Facebook te organiseren #winwin.


Wat mag je verwachten?

  • 4uur durende online workshop waarbij we je stap per stap begeleiden in het advertentieaccount

  • Tijdens de workshop maken we samen jouw advertentie aan!

  • Je krijgt ook voldoende kennis en know-how mee om in de toekomst zelf aan de slag te gaan met adverteren op sociale media

  • Nadien volgt er nog 1 uur extra individuele coaching waarbij we jouw verder begeleiden en jouw advertenties nog verder optimaliseren.

  • Door jouw deelname steun je het goede doel.

De opbrengst van onze workshops "adverteren met Facebook" die plaatsvinden in de maanden november en december gaat integraal naar het kinderkankerfonds!


Als je dus nog een extra duwtje in de rug nodig had om je in te schrijven voor deze workshop, dan heb je het nu wel gevonden ;-)


Inschrijven kan hier .


#kinderkankerfonds #ISU4KKF

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page